Kleine UPDATE

Bij de loodgieter thuis lekt de kraan, de dokter heeft geen pleisters in huis en de kok trekt na zijn werk een frikadel uit de muur. Ik wil maar zeggen: een fanatieke blogger ben ik natuurlijk niet, maar hier dan toch kleine update van de afgelopen weken. 

Allereerst natuurlijk de Feestelijke Presentatie van Tootje op 3 april, bij mijn gastvrije uitgever Vic op kantoor. Er waren oude en nieuwe vrienden, niet alleen van mij maar ook van Margot, er waren exen, niet alleen van mij maar ook van Margot – of van ons allebei, ook dat is mogelijk, lees ‘Tootje’ er maar op na. Er was familie, er waren ex-collega’s van het uitvaartcentrum: het was Boekpresentatie en Reünie tegelijkertijd. 

Vlak voor de presentatie en ook erna doken de media op Tootje, dat wil zeggen: op het nieuwsbericht over de bonuscultuur in het uitvaartcentrum. Ik had een opname met Pow News bij Zorgvlied, helaas niet uitgezonden, er was even sprake van Pauw & Witteman, ook dat ging op het nippertje niet door. Jammer voor de verkoopcijfers, maar ook een zegen, want als ik op diezelfde 3de april na afloop van de Boekpresentatie nog in de uitzending had moeten komen, had ik waarschijnlijk de lol van mijn eigen feestje gemist.

Wat wel doorging: RTV/Noord Holland televisie, RTV/NH radio, Amsterdam FM, Giel Beelen. Allemaal toegesneden op de bonussen, maar toch lekker meegenomen. Bij Spijkers met Koppen vroeg Felix Meurders gelukkiog ook veel over Tootje, zowel over Margot als over het boek. Daarna nog een uur lang Kunststof, over Margot, boek, uitvaartcentrum… het is allemaal na te luisteren via deze website of via Tootje’s eigen Facebookpagina.

Hier dan nog wat uit de kranten:

ImageImageImage