Kerstpakket – Prijsvraag

Via deze blog kreeg ik een uiterst vleiende reactie van Kay. Ze blijkt zelf een culinaire website te hebben, www.kayotickitchen.com , met oogstrelende foto’s en heerlijke recepten. Niet alleen noemt Kay mijn “Tootje” in één adem met A.F.Th. van der Heijdens “Tonio”, zonder dat daar enige omkoping van mijn kant bij kwam kijken, maar ze schrijft ook dat ze na lezing van Tootje met een brandende vraag bleef zitten: wat zat er toch in dat loodzware kerstpakket. (Voor degenen met het korte geheugen: pagina 188.) Kay’s reactie staat onder mijn voorlaatste post met de titel ‘Gelukt! Een kaartje voor het boekenbal’.

Kay bracht mij op een idee: een PRIJSVRAAG! Wie raadt wat er in het kerstpakket van het uitvaartcentrum zat, krijgt een gratis exemplaar van “Tootje”. Wat was toch dat geheimzinnige kerstkado, zo zwaar dat het pakket alleen schuivend over de vloer verplaatst kon worden? Doe een gok, wees eens slim, en WIN!