Tootje op de Haarlemmerdijk

Wat ligt Tootje daar fijn, in de etalage van De Dolfijn – en wat een geluk dat het blauwe bloempjes zijn.

ImageImage

1 Reactie

  1. Wat een leuke verrassing deze toevoeging Lieke! Yolanda stuurde je nieuwste bericht en je site zojuist aan me door. Het wonderlijke is natuurlijk allereerst die ontmoeting zondagmiddag in de regen in de Hembrugstraat, vlakbij m’n huis. Kennelijk ben je toen meteen naar de Dolfijn doorgefietst? Onze ontmoeting kreeg even later nog een wonderlijk vervolg toen ik Yolanda en Karin erover vertelde bij hun aankomst. Ze raakten vrolijk bezorgd over iets en begonnen met informeren of ik je boek al had aangeschaft… Bleken ze me te willen verrassen en jouw boek als cadeau hadden meegenomen!
    Erg wonderlijke en leuke samenloop van omstandigheden allemaal en waar ik blij mee ben! Ga het lezen en laat je mijn leeservaring weten…
    Alle goeds,
    Margriet

Reacties zijn gesloten.