Tootje in de Voorlees Salon – aanstaande maandag 7 mei, om 20.30 uur

Het Laatste Nieuws: actrice Maureen Teeuwen (u weet wel, die knappe donkere uit Hertenkamp) gaat morgenavond voorlezen uit ‘Tootje’ in Theater De Balie in Amsterdam. Dit in het kader van de maandelijkse Avond Salon die onder de titel ‘De Republiek’ wordt georganiseerd door theatergroepen Discordia en Het Barre Land. 

De avond begint om 20.30 uur en eindigt rond 23.00 uur. Hoe laat ‘Tootje’ aan de beurt zal zijn, is van tevoren niet te zeggen, dat hangt af van de rest van het programma. De entree is overigens geheel gratis. 

Theater De Balie, tussen het Leidseplein en Paradiso, kleine zaal links.

EN DAN NOG IETS: de Kerstpakket Prijsvraag!

Eindelijk is het zover: de winnaar is bekend. Alsnog veel dank voor degenen die de laatste dagen met mooie originele suggesties op de proppen kwamen, zoals Tanja met haar warmhoudschaal en M. Teeuwen (u weet wel) met haar fonduepan. De enige echte oplossing kwam echter al een week geleden van Kay, gezien haar website natuurlijk goed thuis in zware culinaire zaken. Zij kwam met wel drie ideeën tegelijkertijd en één daarvan was de goede: een STEENGRILL.

Voor Kay is er dus een gratis exemplaar van Tootje (komt naar je toe) en voor alle andere inzenders natuurlijk de poedelprijs: een opdracht in hun eigen exemplaar van Tootje. Voor wie dat wil: stuur mij een mailtje via het contactformulier op deze website, dan bedenken we waar en hoe.